Kırıkkale'ye ciddi yatırımlar yaptık

Kırıkkale

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, vatandaşla bir araya geldi. Vatandaş buluşması öncesi Kırıkkale'de yapılan yatırımlar hakkında açıklama yapan Can, Yapılan yatırımlar ciddi yatırımlar.” dedi.

MİLYON LİRALIK YATIRIMLAR  

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can iki haftalık aranın ardından vatandaşla buluştu. İl binasında vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelen Can, gündemi değerlendirdi. Can, “Bütçeden dolayı yoğun bir gün geçti ve iki Cuma halk günü yapamadık açılışlar için gelmiştik kongrede gidemediğimiz ilçeler gidiyoruz. Pazar günü il kongresi yapacağız ve genel başkan yardımcımız ve başbakan yardımcımız katılacak. İl başkanımızı tekrar seçeceğiz. Ciddi anlamda MKE’ye yatırım yapıldı ve iki ünite açıldı bu yatırımlar 75 milyona yapıldı. Ağır silahta ise 100 milyonluk yatırım yapıldı. Yapılan yatırımların her biri ciddi bir değer. Sıkıntıları 4-5 yılda meslek lisesinden her yıl 100 yakın alınıyor.  Aradaki açık kapanıyor ve istihdam kapısı oluyor” diye konuştu.

AĞAÇLAR KORUNACAK

Nur Cami’nin kısa sürede açılacağını ifade eden Can, “Silah OSB ortaklı ile düşünüldüğünde daha da önem kazanacak ve yatırımları takip ediyoruz. Nur Cami önümüzdeki günlerde açılacak ve adliye binası temeli atılacak. Barajlar önümüzdeki yıl içinde faaliyet alınacak.  Göletlerle birlikte ciddi bir sulu tarım geçiş olacak. Adliye binası yapılacak yeni yerde ağaçlar var ve bu ağaçların korunması için gayret edilecek. 32 bin metre kare bir kapalı alan açık alan olacak ciddi bir yeşillendirme çalışması olacak. Aşıra yakın ağaçlar var biz korunmasını söyledik ve korunacak “ şeklinde konuştu.

KIRIKKALELİ OLMASINA ÖZEN GÖSTERİYORUZ

MKE Alımlarda Kırıkkaleli olması için özen gösterdiklerini açıklayan Can, “ MKE alımlarda Kırıkkaleli olması için girişimlerimiz oldu ve ikametgahlara baktığımızda Kırıkkaleli görüyoruz. Biz Kırıkkaleli olmasını istiyoruz ve kurumda bu hassasiyeti koruyor. Enerji Bakanımız geldi billur tuz talip olmuştu. Enerji Bakanlığı hassasiyetle yaklaştı ve kendileri yapmak istedi. Onlarda çalışma yaptı. Çalışmalardan sonra Enerji Bakanımız geldi. Ekim ayında temel için yaklaşım olmuştu doğal gaz depoları için Almanya ile görüşme oldu süreç uzadı biz peşineyiz. Valiliğimizde bunu takip ediyor. Önümüzdeki süreçte bu netleşecek” ifadelerini kulandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü